• We connect
  Telecom en ICT
  Wij bundelen telecommunicatie en automatisering
  Zo heeft u één aanspreekpunt. Wel zo handig
 • We connect
  Telecom en ICT
  Wij bundelen telecommunicatie en automatisering
  Zo heeft u één aanspreekpunt. Wel zo handig
 • We connect
  Telecom en ICT
  Wij bundelen telecommunicatie en automatisering,
  Zo heeft u één aanspreekpunt. Wel zo handig

Zakelijke telefonie

De afgelopen jaren heeft bellen over internet oftewel VoIP een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De kwaliteit is hedendaags niet meer te onderscheiden van de oude KPN lijn. Daarnaast heeft VoIP nog vele voordelen: het is locatie onafhankelijk, heeft een enorme belcapaciteit en bespaart aanzienlijk op uw belkosten, tot wel 75%! Waarmee een investering snel is terugverdiend. Hedan begeleidt dit proces dan ook van begin tot eind.

Telefooncentrale

Een nieuwe telefooncentrale nodig of de bestaande uitbreiden of vervangen? Hedan is officieel partner van 3CX, dit is zowel op locatie als in de cloud verkrijgbaar en is een erg krachtig platform met ongekend veel mogelijkheden.

Daarnaast is Siptique (onderdeel van Hedan) de leverancier van telefoon en internet verbindingen, door deze nauwe samenwerking heeft u altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Voor complexe telecom oplossing in combinatie met bestaande IT omgevingen kunnen wij een passende oplossing bieden. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de telecom en IT is er veel mogelijk!

Hosted Voice

Een eigen VoIP telefooncentrale is vooral interessant vanaf 10 werkplekken. Mocht u onder dit aantal zitten is een Hosted Voice oplossing een betere keus. Hiermee heeft u niet de investering van een telefooncentrale maar wél de functionaliteiten! De toestellen melden zich aan op een telefooncentrale in de ‘cloud’ die altijd up-to-date is. U betaald per toestel per maand een vast bedrag en u heeft altijd de nieuwste mogelijkheden tot uw beschikking.

Mobiele telefonie

Ook voor mobiele telefonie kunt u bij ons terecht, wij leveren voordelige abonnementen allemaal binnen eigen beheer via het netwerk van KPN, op deze manier is het voordelig, flexibel en heb je de voordelen van de goede dekking en functionaliteiten die het KPN netwerk te bieden heeft.

Ook is onze mobiele telefonie te combineren met onze telefooncentrale om vast-mobiel integratie mogelijk te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op!